ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση

ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση
Δεν έχει αφήσει ψάρι γιά ψάρι στο Ηράκλειο..Kαι γιά ότι θέλετε σε καραβάκι ..τηλ. 6977 266740


hit counter javascripthit counter html code

Αναγνώστες

Mensagens Para Orkut

Mensagens Para Orkut - Cartoon Recados Para Orkut

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά
Click on this photo

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..
Click on this photo

Welcome to Star Beach Water Park

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

Robot που λύνει Sudoku.

Δημιουργημένο από την Tilted Twister, αυτό το ρομπότ LEGO μπορεί να λύσει ένα Sudoku χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα για να ανιχνεύσει τους αριθμούς και αφού υπολογίσει τους πιθανούς συνδυασμούς γράφει τους αριθμούς στα τετραγωνάκια.
Μπορείτε παρακάτω να δείτε και ένα βίντεο με το ρομπότ εν' δράση.Η τεχνολογία πάντα με συναρπάζει. Αυτό το ρομπότ είναι από τα πιο χαριτωμένα που έχω δει ποτέ. Δεν συμφωνείτε??

Σύμφωνα με πληροφορίες που δίνει το BBC News το jumping robot έχει κατασκευαστεί από επιστήμονες του πανεπιστημίου του Κιότο στην Ιαπωνία. Χρησιμοποιεί αισθητήρες ισορροπίας για να ισορροπεί και ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές. Το droid έχει ονομαστεί "ROPID" που είναι ο συνδυασμός των λέξεων "rapid" και "robot". Ο Tomotaka Takahashi, που είναι ο άνθρωπος που το ανέπτυξε, είπε ότι θέλησε να φτιάξει ένα ρομπότ που να διασκεδάζει τους ανθρώπους παρά ένα που να εκτελεί συγκεκριμένους στόχους.


Robot που περπατάει σαν άνθρωπος Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Boston Dynamics είχε δημιουργήσει ένα τετράποδο ρομπότ, το οποίο θύμιζε αρκετά σκύλο, το οποίο είχε την ικανότητα να κινείτε σε διάφορα εδάφη αλλά και να διατηρεί την ισορροπία του ακόμα και εάν δέχονταν βίαιο σπρώξιμο.

Τώρα η εταιρεία, παρουσίασε μια beta έκδοση του PETMAN, ενός δίποδου(!) ρομπότ, το οποίο βασίστηκε πάνω στο προηγούμενο μοντέλο και το οποίο έχει την ικανότητα να περπατάει σαν άνθρωπος. (για την ακρίβεια σαν να έχει κατεβάσει ένα μπουκάλι chivas, αλλά μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για πρωτότυπο).


xi..xi..xi..xi..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου