ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση

ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση
Δεν έχει αφήσει ψάρι γιά ψάρι στο Ηράκλειο..Kαι γιά ότι θέλετε σε καραβάκι ..τηλ. 6977 266740


hit counter javascripthit counter html code





Αναγνώστες

Mensagens Para Orkut

Mensagens Para Orkut - Cartoon Recados Para Orkut

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά
Click on this photo

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..
Click on this photo

Welcome to Star Beach Water Park

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Εξ Αυστραλίας..Μανώλης Προχεράρης

Εάν.........

Εάν δεν δηλώσεις στην εφορία το ενοίκιο απο την γκαρσονιέρα που έκανες το σκατό σου παξιμάδι για να την φτιάξεις, είσαι "παράνομος" διότι το κράτος πρέπει ως νταβαντζής να μοιραστεί μαζί σου τον μικρό πλούτο που δημιούργησες μόνος σου.
Εάν κατακλέψεις το δημόσιο ταμείο ως υπουργός είναι "παράνομο" να σε βουτήξει η δικαιοσύνη διότι το απαγορεύει ο νόμος περι ευθύνης υπουργών.
Εάν είσαι φτωχομπινές και ξενοπηδήξεις θα υποστείς την κατακραυγή της κοινωνίας διότι είσαι ρεμάλι.
Εάν είσαι υπουργός και ξενοπηδήξεις, όποιος ασχοληθεί με το θέμα καθοδηγείται απο σκοτεινά κέντρα που σκοπό έχουν να πλήξουν ένα καθόλα αξιότιμο μέλος της κοινωνίας.
Εάν είσαι συνταξιούχος του ΙΚΑ και δεν τα βγάζεις πέρα είναι λυπηρό μεν αλλά αυτές είναι οι αντοχές της οικονομίας.
Εάν είσαι βουλευτής και καθαρίζεις 100.000 ευρώ το χρόνο και βάλε, βρίσκεσαι σε εξαιρετικά δυσχερή θέση διότι όλοι γνωρίζουμε τα τεράστια έξοδα του βουλευτικού αξιώματος οπότε αναγκαστικά θα πρέπει το κράτος να σε επιδοτήσει περαιτέρω για να τα βγάλεις πέρα.
Εάν μένεις σε κανα υπόγειο στην Κυψέλη και μπούνε νύχτα και σε σφάξουν για 500 ευρώ που κρύβεις κάτω απο το στρώμα, είναι λυπηρό μεν αλλά δυστυχώς το αστυνομικό προσωπικό είναι ανεπαρκές για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Εάν είσαι πάμπλουτος και προβεβλημένος αλλά αισθάνεσαι ότι το κεφάλι σου κινδυνεύει απο τους τρομοκράτες η πολιτεία θα βάλει καμμιά δεκαρια αστυνομικούς να σε φυλάνε όλο το 24ώρο δίοτι η προστασία του πολίτη αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα που απορρέει απο το σύνταγμα.
Εάν καταπατήσεις δημόσια έκταση την περιφράξεις και στήσεις ένα λυόμενο, το κράτος θα επέμβει για να αποκαταστήσει την παρανομία εκτός εάν τα χώσεις στους ελεγκτές οπότε θα κάνουν την υπόθεση γαργάρα.
Εάν είσαι υπουργός και έχεις στήσει μαζί με καλόγερους ολόκληρη επιχείρηση καταλήστευσης τεράστιων εκτάσεων του δημοσίου, η μόνη συνέπεια θα είναι να τσαλακωθεί κάπως το προφίλ σου το οποίο όμως έχεις πάντα την ευχέρεια να το αποκαταστήσεις αρθρογραφώντας σε σοβαρές εφημερίδες για την ανάγκη ο υπουργός να στέκεται όρθιος την ώρα της μάχης και να μην παραιτείται.
Λέω να κάνω αίτηση για μέλος της Αθηναϊκης Λέσχης, λες να με πάρουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου