ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση

ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση
Δεν έχει αφήσει ψάρι γιά ψάρι στο Ηράκλειο..Kαι γιά ότι θέλετε σε καραβάκι ..τηλ. 6977 266740


hit counter javascripthit counter html code





Αναγνώστες

Mensagens Para Orkut

Mensagens Para Orkut - Cartoon Recados Para Orkut

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά
Click on this photo

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..
Click on this photo

Welcome to Star Beach Water Park

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009



ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

Στο Μεξικό, στο Cenote Angelita, υπάρχει ένα θέαμα που δε το βλέπεις συχνά. Ενας "ποταμός" κάτω απο τη θάλασσα.



--------------------------------


Η ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ

Οι δυο φίλοι παίζουν. Ο ένας κρατάει το skateboard και ο άλλος πηδάει πάνω σε αυτό. Θα καταφέρει άραγε ο απο κάτω να κρατήσει το skateboard ή θα του έρθει στο κεφάλι; Δε σας λέμε, να δείτε το video

---------------------------------------------
Ο Ed κινδυνεύει!
Και ο μόνος που είναι ικανός να τον σώσει είναι ο Bob.
Δυστυχώς όμως ο Bob βρίσκεται στην άκρη ενός επικίνδυνου βράχου. Θα προλάβει να κατέβει έγκαιρα για να σώσει τον φίλο του Ed?!

---------------------------------------
---------------------------------------


Ενας οικοδόμος στη Σικελία που η ποινή φυλάκισής του είχε μετατραπεί σε κατ' οίκον περιορισμό, προσπάθησε να επιστρέψει στην φυλακή προκειμένου να γλιτώσει από τους καυγάδες με την γυναίκα του, όπως μετέδωσαν σήμερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Σάντο Γκαμπίνο, 30 ετών, βρισκόταν στην φυλακή για απόρριψη επικίνδυνων αποβλήτων προτού μετατραπεί η ποινή του σε κατ' οίκον περιορισμό στο Βιλαμπάτε, μια πόλη κοντά στην πρωτεύουσα της Σικελίας, το Παλέρμο, μετέδωσαν τα ιταλικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο Γκαμπίνο πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να επιστρέψει στην φυλακή για να γλιτώσει από τους καυγάδες με την σύζυγό του, που τον κατηγορεί ότι δεν είναι σε θέση να πληρώσει για να ζήσει τα παιδιά του.
Η αστυνομία τον κατηγόρησε για παραβίαση των όρων του κατ' οίκον περιορισμού και τον ανάγκασε να επιστρέψει σπίτι του.
---------------------------------------
---------------------------------------
Ένας τρυποκάρυδος μάχεται με ένα φίδι στο ποταμό Yarapa του Περού. Προφανώς το φίδι βρέθηκε εκεί για να φάει τα αυγά του τρυποκάρυδου. Η μάχη μεταξύ τους όμως τελειώνει στο 2 λεπτό του βίντεο.

----------------------------------------
----------------------------------------

Θυμάμαι διάφορα γκάλοπ που έκαναν τα τηλεοπτικά κανάλια στις 28 Οκτωβρίου, ρωτώντας παιδιά, εάν ξέρουν τι γιορτάζουμε αυτή την μέρα. Όσοι έχετε δει κάποιο από αυτά τα γκάλοπ, θα διαπιστώσατε πόσο τραγελαφικά ήταν τα αποτελέσματα. Αλλά απ' ότι φαίνεται, δεν είναι μόνο τα ελληνόπουλα που έχουν άγνοια της ιστορίας.

Ένα παιδί στα είκοσι στη Σκωτία πιστεύει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας της Γερμανίας, ενώ το 6% πιστεύει ότι το Ολοκαύτωμα είναι μια επέτειος για το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, σύμφωνα με μελέτη που εκπονήθηκε από μια ένωση παλαιών πολεμιστών.Η μελέτη παρουσιάστηκε με τη μορφή ερωτηματολόγιου με πολλαπλές απαντήσεις και τα 2 χιλιάδες παιδιά που ρωτήθηκαν έπρεπε να επιλέξουν τη σωστή απάντηση. Το ερωτηματολόγιο δόθηκε την 11η Νοεμβρίου επέτειο της ανακωχής πριν το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου το 1918.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η πλειονότητα των παιδιών μπερδεύει τελείως τους δύο παγκόσμιου πολέμους ενώ μια μειοψηφία αγνοεί παντελώς το γεγονός...

Συγκεκριμένα το 77% των παιδιών ηλικίας από 9 έως 15 χρόνων γνώριζε ότι ο Χίτλερ ήταν ηγέτης του ναζιστικού κόμματος, το 13,5% θεωρεί ότι ήταν αυτός που ανακάλυψε τη βαρύτητα το 1.650 και το 5% απάντησε με σιγουριά πως πρόκειται για έναν Γερμανό προπονητή.
Το 61% των παιδιών γνώριζε ποιος ήταν ο Γκέμπελς, ο επικεφαλής της ναζιστικής προπαγάνδας, αλλά το 21% πιστεύει ότι πρόκειται για έναν διάσημο Εβραίο που έγραφε σε μια εφημερίδα και το 14% πίστευε ότι ήταν ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το Ολοκαύτωμα ήταν γνωστό στο 85% των ερωτηθέντων νεαρών, το Άουσβιτς στο 70%, (το 15% των ερωτηθέντων απάντησε ότι το Άουσβιτς είναι ένα ωραίο πάρκο όπου γίνονται διάφορες εκδηλώσεις), όσο για το ποια χώρα χρησιμοποίησε πρώτη την ατομική βόμβα το 41% απάντησε οι ΗΠΑ το 31% η Ιαπωνία και το 19% η Γερμανία.

"Ορισμένες από τις απαντήσεις ήταν πραγματικά σοκ για μας", παραδέχτηκε ο Ταγματάρχης Τζιμ Πάντον μέλος της Ένωσης των παλαιών μαχητών.
"Οι μαθητές είναι το μέλλον της χώρας μας και είναι σημαντικό να γνωρίζουν την ιστορία", ανέφερε ο ίδιος.


http://www.psaxtiria.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου