ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση

ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση
Δεν έχει αφήσει ψάρι γιά ψάρι στο Ηράκλειο..Kαι γιά ότι θέλετε σε καραβάκι ..τηλ. 6977 266740


hit counter javascripthit counter html code





Αναγνώστες

Mensagens Para Orkut

Mensagens Para Orkut - Cartoon Recados Para Orkut

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά
Click on this photo

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..
Click on this photo

Welcome to Star Beach Water Park

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Μέδουσα βύθισε πλοίο


ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Οι 3 ψαράδες του βάρους 10 τόνων πλοίου προσπάθησαν να μαζέψουν τα δίχτυα τους. Μέσα σε αυτα όμως ήταν κάποιες μέδουσες Nomura, που είναι η μεγαλύτερη μέδουσα του κόσμου. Οι ψαράδες δεν τα κατάφεραν , οι μέδουσες που.....
είχαν μπλεχτεί στα δίχτυα αναποδογύρισαν το πλοίο και τους έριξαν στα παγωμένα νερά. Οι 3 ψαράδες σώθηκαν αφού τους μάζεψε ένα διερχόμενο πλοίο, πριν προλάβει να παίξει μαζί τους η μέδουσα γίγας

04_lesson4web

Ο Ben Turnbull είναι ένας καλλιτέχνης από το Λονδίνο που μισεί την Αμερική. Κάποιες από τις δημιουργίες του είναι αυτά τα σκαλιστά όπλα σε παλιά σχολικά θρανία.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα έργα του πατώντας εδώ.

01_lesson1web

02_lesson2web

03_lesson3

06_lesson6web

07_lesson_7web

05_lesson5web

070810_suite_hmed_11a.hmedium

Η εταιρεία Galactic Suite Limited δηλώνουν έτοιμοι να ανοίξουν το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα, το οποίο θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους πρώτους του καλεσμένους το 2012, παρά τις κριτικές σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της επένδυσης του σχεδίου αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία, με έδρα την Βαρκελώνη, δηλώνει πως θα στοιχίζει 4,4 εκατομμύρια δολάρια η τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο, ενώ στην τιμή αυτή θα περιλαμβάνεται και οκταήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε τροπικό νησί. Στη διάρκεια της παραμονής τους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν 15 φορές την αυγή του ηλίου και να κάνουν μια πλήρη περιστροφή γύρω από τη Γη κάθε 80 λεπτά. Επίσης, προβλέπεται να φορούν στολές από Velcro ώστε να μπορούν να προσκολλούνται στα τοιχώματα του ξενοδοχείου, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

"Όταν οι επιβάτες θα φτάσουν εκεί με το διαστημικό όχημα, αυτό θα παραμείνει εκεί για τις τρεις ημέρες, ώστε να μη νιώθουν ότι τους εγκατέλειψαν. Στη συνέχεια θα αναχωρούν μαζί για τη Γη", δήλωσε ο κ. Κλαραμούντ. Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 200 πιθανοί επισκέπτες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ 43 άτομα έχουν ήδη κλείσει θέσεις. Ανάλογη επιτυχία σημειώνει και η Virgin Galactic με 300 επιβάτες να έχουν ήδη προπληρώσει για το ταξίδι. Η Galactic Suite πάντως, πρόκειται να χρησιμοποιήσει ρωσικούς πυραύλους για το ταξίδι, οι οποίοι θα εκτοξεύονται από ένα κοσμοδρόμιο που θα κατασκευαστεί σε νησί της Καραϊβικής.

Τα 5 ποτά στην ζωή ενός άντρα.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένα πολύ έξυπνο διαφημιστικό, βασισμένο στην ψευδαίσθηση, το οποίο δημιουργήθηκε από το Coast Yamaha με το σλόγκαν "want a real bike".


Evolution By AXA (διαφήμιση)

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η Γαλλική ασφαλιστική εταιρεία AXA, δημιούργησε το παρακάτω διαφημιστικό, στην οποία παρουσιάζει την ταχεία εξέλιξη της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας έναν άνδρα φτιαγμένο από origami ο οποίος μετατρέπει τον εαυτό του σε μερικές από τις πιο σημαντικές εφευρέσεις στην ιστορία, τελειώνοντας με ένα ερωτηματικό, για το αβέβαιο μέλλον.
Πετυχημένο...

Είναι το μεγαλύτερο σαλάμι στο κόσμο?? Εσείς τι λέτε?

01_salami

02_salami


03_salami

04_salami

05_salami

06_salami

07_salami

08_salami

09_salami

10_salami

11_salami

12_salami

13__salami

14_salami

article-1223790-07013122000005DC-358_964x499

Αυτό το καταπληκτικό σχέδιο που έχει μήκος 18 πόδια είναι ένα πανοραμικό σχέδιο της Νέας Υόρκης και δημιουργήθηκε από τον αυτιστικό καλλιτέχνη Stephen Wiltshire, ο οποίος αποτύπωσε στην μνήμη του την πόλη κάνοντας βόλτα 20 λεπτά με ένα ελικόπτερο. Η απίστευτη περίπλοκη εικόνα σχεδιάστηκε στο αναγνωρισμένου κύρους Pratt Institute του Μπρούκλιν από την μνήμη του Stephen με λεπτομέρειες του κάθε κτιρίου στην ίδια κλίμακα.

article-1223790-070133B6000005DC-861_964x662


Πηγή: [link]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου