ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση

ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση
Δεν έχει αφήσει ψάρι γιά ψάρι στο Ηράκλειο..Kαι γιά ότι θέλετε σε καραβάκι ..τηλ. 6977 266740


hit counter javascripthit counter html code

Αναγνώστες

Mensagens Para Orkut

Mensagens Para Orkut - Cartoon Recados Para Orkut

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά
Click on this photo

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..
Click on this photo

Welcome to Star Beach Water Park

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

-


-

aeroplane

Eνα αεροπλάνο της εταιρείας Northwest Airlines που εκτελούσε πτήση από το Σαν Ντιέγο στη Μινεάπολη, με 144 επιβάτες, έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για πάνω από μία ώρα και παρέκκλινε από τον προορισμό του, λόγω έντονης συζήτησης που είχαν οι δύο πιλότοι.

Όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχους της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας Μεταφορών, οι δύο πιλότοι της πτήσης 188 στο αεροπλάνο της Airbus A320, δήλωσαν στις αρχές μετά την ασφαλή προσγείωση, ότι έχασαν τον έλεγχο της πτήσης στη διάρκεια μιας «έντονης συζήτησης για την πολιτική στις αερομεταφορές».

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών ανακοίνωσε ότι θα εξεταστούν τα στοιχεία της πτήσης και οι συνομιλίες των πιλότων. Οι αρμόδιοι που θα κάνουν έλεγχο θέλουν να διαπιστώσουν επίσης κατά πόσο οι πιλότοι βρέθηκαν σε κατάσταση εξάντλησης.

Η εταιρεία Northwest είναι θυγατρική της Delta Air Lines, η οποία ανακοίνωσε ότι οι δύο πιλότοι δεν θα αναλάβουν άλλες πτήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών και η εσωτερική διερεύνηση του θέματος από την εταιρεία.

Το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος 37.000 ποδών όταν έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας επί μία ώρα και 15 λεπτά.

Στο διάστημα αυτό το αεροπλάνο βρέθηκε να πετά 150 μίλια μακριά από τον προορισμό του και στη συνέχεια οι πιλότοι αποκατέστησαν την επικοινωνία με τους ελεγκτές και ζήτησαν άδεια να επιστρέψουν στη Μινεάπολη για προσγείωση.

Κατά την προσγείωση του αεροπλάνου επιβιβάστηκε σε αυτό δύναμη ανδρών της αστυνομίας για να ελέγξει αν είχε συμβεί κάποια αεροπειρατεία ή άλλη εγκληματική ενέργεια, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Στο μεταξύ, είχαν κινητοποιηθεί και οι στρατιωτικές αρχές και είχαν τεθεί σε επιφυλακή μαχητική αεροσκάφη, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια στρατιωτική διοίκηση.

-
To τέλος του κόσμου το 2012.... xi.xi.xi.xi.


Οι συνομωσιολόγοι στο διαδίκτυο ισχυρίζονται ότι τα bots, που προέβλεψαν με ακρίβεια την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και το τσουνάμι του 2004, τώρα μας αποκαλύπτουν ότι κάποιας μορφής καταστροφή θα συμβεί στον πλανήτη στις 21 Δεκεμβρίου 2012.
Τα bots είναι ένα λογισμικό που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με τα αποκαλούμενα spiders των μηχανών αναζήτησης - τα οποία κάνουν αποδελτίωση των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο - και αναπτύχθηκε την δεκαετία του '90 για να προβλέπει τις κινήσεις του χρηματιστηρίου. Έρπουν διαμέσου σχετικών ιστοσελίδων, σημειώνοντας λέξεις κλειδιά και εξετάζοντας το κείμενο γύρω απ' αυτές. Η θεωρία είναι ότι αυτό μας δίνει μια επίγνωση της "σοφίας του πλήθους", καθώς οι σκέψεις χιλιάδων ανθρώπων συναθροίζονται μέσα σε αυτές. Ωστόσο, η τεχνολογία αυτή αργότερα οικειοποιήθηκε για μια ποιο αμφιλεγόμενη - κατά κάποιους ανόητη - χρήση, αυτή της πρόβλεψης του μέλλοντος.
Η μελέτη των bots επάνω στο "διαδικτυακό κουβεντολόι" λέγεται ότι έδωσε προειδοποιήσεις για τρομοκρατικά χτυπήματα και οι συνήγοροι της αποτελεσματικότητας τους ισχυρίζονται ότι το έκανε επιτυχώς πριν τις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Ο George Ure, ένας από τους δυο άντρες πίσω από τα bots, λέει ότι το σύστημα του προέβλεψε ένα "γεγονός παγκόσμιας αλλαγής" που θα γινόταν μέσα σε 60 με 90 ημέρες μετά τον Ιούνιο του 2001.
Παρά την ασάφεια της πρόβλεψης του, πολλοί πίστεψαν για την γνησιότητα της. Τώρα οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι η τεχνολογία μπορεί να προβλέψει φυσικές καταστροφές και ότι προέβλεψε τον σεισμό που οδήγησε στο τσουνάμι του 2004 καθώς και τον τυφώνα Katrina.
Η ποιο πρόσφατη και γενικόλογη πρόβλεψη είναι ότι η 21η Δεκεμβρίου 2012 σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, πιθανώς λόγω μιας "μετατόπισης των πόλων". Όπως λένε οι οπαδοί αυτής της θεωρίας, η αποκάλυψη του 2012 προβλέφθηκε από το ημερολόγιο των Μάγια, το βιβλίο της Αποκάλυψης και το Κινεζικό κείμενο του I Ching.
Οι σκεπτικιστές τονίζουν αρκετά σφάλματα σε αυτήν την θεωρία:
  • Πρώτον, το ίντερνετ μπορεί εύλογα να αποκαλύπτει την γνώση του πλήθους για το χρηματιστήριο ή ακόμη και για τρομοκρατικά χτυπήματα μιας και τα παραπάνω είναι γεγονότα που οφείλονται σε ανθρώπινη παρέμβαση. Αλλά η ικανότητα των bot να προβλέπουν μια φυσική καταστροφή δεν είναι μεγαλύτερη από μια απλή αναζήτηση στην Google.
  • Δεύτερον, οι προβλέψεις είναι τόσο ασαφείς που είναι χωρίς νόημα, επιτρέποντας τους οπαδούς τους να προσαρμόζουν τα γεγονότα μέσα σε αυτές αφού γίνει κάποιο περιστατικό.
  • Τρίτον, οι προφητείες αυτο-μεγεθύνονται. "Όσο περισσότεροι άνθρωποι γράφουν για το 2012 και το τέλος του κόσμου, τόσο περισσότερα δεδομένα συλλέγουν τα web bots για αυτήν την ημερομηνία", λέει ο blogger του dailycommonsense.com.
Η θεωρία της μετάπτωσης των πόλων βασίζεται επάνω σε μια πραγματική επιστημονική θεωρία με την ονομασία "γεωμαγνητική αντιστροφή", η οποία προτείνει ότι η πολικότητα της Γης μετατοπίζεται κάθε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο, η θεωρία αυτή με την παρούσα της μορφή δεν ευθυγραμμίζεται με τις προβλέψεις των bot για το ότι πρόκειται να συμβεί την συγκεκριμένη ημερομηνία. Οι καλύτερες εκτιμήσεις υποστηρίζουν ότι κάθε μετατόπιση ολοκληρώνεται σε μια περίοδο 5.000 ετών.

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου