ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση

ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση
Δεν έχει αφήσει ψάρι γιά ψάρι στο Ηράκλειο..Kαι γιά ότι θέλετε σε καραβάκι ..τηλ. 6977 266740


hit counter javascripthit counter html code

Αναγνώστες

Mensagens Para Orkut

Mensagens Para Orkut - Cartoon Recados Para Orkut

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά
Click on this photo

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..
Click on this photo

Welcome to Star Beach Water Park

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010Θα επιχειρήσει να κάνει το ακατόρθωτο! Ο Αυστριακός Felix Baumgartner προετοιμάζεται για την ελεύθερη πτώση της ζωής του, αφού θα πηδήξει από απόσταση 125.000 ποδιών από το έδαφος, γεγονός που σημαίνει ότι θα σπάσει το φράγμα του ήχου!
Το εγχείρημά του, την επίβλεψη του οποίου θα έχει η Nasa και ειδικοί της αμερικανικής αεροπλοΐας, θα χρησιμοποιηθεί σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο BBC.
Το τόλμημα του Baumgartner έρχεται 50 χρόνια αφότου ο Αμερικανός Joe Kittinger «έγραψε ιστορία», όταν πήδηξε από τα 102.800 πόδια. Ο Felix Baumgartner, γνωστός από τις πτώσεις του από τους Πύργους Petronas στην Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία, θα ταξιδέψει με μία ειδική διαστημική κάψουλα, κρεμάμενη από μπαλόνι ηλίου στα 125.000 πόδια.
Η ελεύθερη πτώση του θα διαρκέσει πάνω από πέντε λεπτά, κατά την οποία θα φορά κράνος και ένα ειδικό κοστούμι για την πίεση της ατμόσφαιρας.
Οι επιστήμονες ευελπιστούν από το εγχείρημα αυτό να εξαγάγουν σημαντικά συμπεράσματα. Ο Baumgartner, την ημέρα του «άθλου» του, θα αγγίξει ταχύτητα έως και 1.110 χιλιόμετρα την ώρα μέσα σε 35 δευτερόλεπτα, όπερ σημαίνει ότι το σώμα του θα υποστεί απίστευτη πίεση. Η πτώση θα γίνει το καλοκαίρι, κάπου πάνω από τη Βόρεια Αμερική.
--------------------------------------

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον παρουσίασε το σκάφος που θα πραγματοποιεί διαστημικές πτήσεις.
Το Enterprise θα μπορεί να μεταφέρει έξι επιβάτες που θα πληρώσουν περίπου 200 χιλιάδες δολάρια για το προνόμιο να πετάξουν εκεί που μόνο αστροναύτες έχουν φτάσει. Θα φτάνει σε ύψος 100 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της Γης.
Η πτήση θα διαρκεί περίπου 2,5 ώρες και ο Μπράνσον εκτιμά ότι η παρθενική πτήση θα πραγματοποιηθεί το 2011. Ο Βρετανός μεγιστάνας τονίζει ότι η τεχνολογία του διαστημικού σκάφους του είναι καλύτερη της ΝΑΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου