ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση

ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση
Δεν έχει αφήσει ψάρι γιά ψάρι στο Ηράκλειο..Kαι γιά ότι θέλετε σε καραβάκι ..τηλ. 6977 266740


hit counter javascripthit counter html code





Αναγνώστες

Mensagens Para Orkut

Mensagens Para Orkut - Cartoon Recados Para Orkut

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά
Click on this photo

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..
Click on this photo

Welcome to Star Beach Water Park

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

-

iframe src="http://www.snotr.com/embed/4070" width="400" height="330" frameborder="0">iframe>



Μία γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία πούλησε δύο φιάλες που, όπως ισχυρίζεται, περιέχουν τα ...φαντάσματα ενός ηλικιωμένου άνδρα και ενός νεαρού κοριτσιού έναντι περίπου 1.410 δολαρίων σε διαδικτυακή δημοπρασία που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον, μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.Η Έιβι Γούντμπερι από τον Κρίστεντσερτς δήλωσε στο TVNZ ότι...εγκλώβισε τα πνεύματα μετά τον εξορκισμό που έγινε στο σπίτι της και για τον οποίο πλήρωσε περίπου 100 δολάρια. Στη συνέχεια η Γούντμπερι ράντισε τα φαντάσματα με ...αγιασμό και τα τοποθέτησε σε διαφορετικές φιάλες προτού αποφασίσει να τα βγάλει στο σφυρί.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την πώληση, είχε περισσότερες από 200.000 επισκέψεις πριν από τη λήξη της δημοπρασίας τη Δευτέρα και αφού είχε διαρκέσει μία εβδομάδα. Η Γούντμπερι είπε ότι τα έσοδα από τη δημοπρασία, εκτός από το...μισθό του εξορκιστή, θα δοθούν σε φιλοζωική εταιρία.

"Συνέβαινε συχνά να βράζει από μόνο του το νερό στην κανάτα, να με αγγίζει κάποιος στο λαιμό, να ακούγονται φωνές από άλλα δωμάτια και να εξαφανίζονται αντικείμενα που στη συνέχεια εμφανίζονταν σε άλλα τα σημεία", είπε.

"Ήθελα απλώς να απαλλαγώ από αυτά (τα φαντάσματα) γιατί με τρομάζουν. Αλλά σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει να παίζει μαζί τους (με τα φαντάσματα)", είπε η ίδια.

Ο νέος ιδιοκτήτης των φαντασμάτων είναι μία εταιρία πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναζητεί τρόπους αξιοποίησης των...φιαλών.

πηγή : [link]


Για πολλούς είναι το απόλυτο παιχνίδι… Πρόκειται για μία «ιπτάμενη» εφεύρεση που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα
έως και 95 χιλιόμετρα και να διανύσει απόσταση σχεδόν 50 χιλιομέτρων.

Ο Νεοζηλανδός 50χρονος κατασκευαστής του, ονόματι Glenn Martin, αμείφθηκε με πολλά εκατομμύρια ευρώ για το
επίτευγμά του από μία ανώνυμη διεθνή εταιρεία αεροσκαφών.

Περισσότερα από 500 «Martin Jetpack» έχει προγραμματισθεί να κατασκευασθούν στον επόμενο χρόνο, ενώ ήδη υπάρχει σωρεία παραγγελιών.

Η ιπτάμενη μηχανή κοστίζει 46.000 ευρώ και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί τόσο από τον στρατό όσο και από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παγκοσμίως.

Το πρωτοποριακό όχημα έχει δύο προπέλες 200 ίππων και κινείται με καύσιμα. Οι αγοραστές δεν χρειάζεται να έχουν δίπλωμα πιλότου, παρά μόνο οδήγησης.

Ωστόσο, το μεγάλο μειονέκτημά του είναι η εκπομπή καυσαερίων, που εκτιμάται πέντε φορές μεγαλύτερη από αυτή ενός κοινού αυτοκινήτου.


Πως θα αντιδρούσατε εάν βλέπατε έναν άνθρωπο να κάθεται και να διαβάζει την εφημερίδα του σε ένα 'αόρατο' κάθισμα?
Σίγουρα θα τραβούσε την προσοχή σας.
Αυτό σκέφτηκε και η αεροπορική εταιρεία KLM και δημιούργησε αυτήν την παράξενη διαφήμιση στο αεροδρόμιο του Amsterdam.
Πληροφοριακά για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως γίνεται το παραπάνω τρικ, ο τύπος κάθεται πάνω σε μια ατσάλινη ράβδο που καλύπτεται από τα ρούχα του και ξεκινάει από την βάση του παπουτσιού του και φτάνει ως την μέση της πλάτης τους.





Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακουλές σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι.
Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά σιγά από το αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:
- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα ...
από τη σακούλα.
- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά. Λέει η γριά.
- Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες; τις λέει ο αστυνομικός.
- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω “ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!”
- Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό. Α! Και τί έχεις στην άλλη σακούλα;
- Ε, δεν πληρώνουν και όλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου