ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση

ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΓΑΔΙ - Βλάσσης .Ο Σύλλογος Ψαράδων Ηρακλείου ήδη ετοιμάζεται για κινητοποίηση
Δεν έχει αφήσει ψάρι γιά ψάρι στο Ηράκλειο..Kαι γιά ότι θέλετε σε καραβάκι ..τηλ. 6977 266740


hit counter javascripthit counter html code





Αναγνώστες

Mensagens Para Orkut

Mensagens Para Orkut - Cartoon Recados Para Orkut

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά

Δεν θα βρείτε καλύτερο καραβάκι πουθενά
Click on this photo

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..

Tο απόλυτο εργαλείο για ψάρεμα..
Click on this photo

Welcome to Star Beach Water Park

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009



Μυστήριο γύρω από ένα "εξωγήινο μωρό"!

Οι ειδικοί σε θέματα ΑΤΙΑ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μωρό άλιεν, ενώ οι επιστήμονες εικάζουν ότι είναι κάποιο άγνωστο είδος πιθήκου. Το σίγουρο είναι ότι το ον που ανακαλύφθηκε σε φάρμα της πόλης Μετεπέκ του Μεξικού το Μάιο του 2007 εξακολουθεί να διχάζει και να προκαλεί την περιέργεια όλων.

Το «ον του Μεξικού», όπως ονομάζεται, φυλάσσεται μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο γραφείο και τηλεοπτικό στούντιο του Ζαιμάν Μαουσάν. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «ουφολόγο» και παρουσιάζει κάθε Κυριακή μια τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «3η Χιλιετία». Το σπάνιο αυτό εύρημα κρύβεται μέσα σε μια γυάλινη θήκη δέκα εκατοστών.

«Οσο περνάει ο καιρός συρρικνώνεται» εξηγεί, επισημαίνοντας ότι ήταν κατά 1/3 μεγαλύτερο όταν ανακαλύφτηκε. Προκειμένου μάλιστα να μελετηθεί από επιστήμονες, του αφαιρέθηκε το ένα χέρι, τα δάχτυλα και η ουρά, πράγμα που σημαίνει ότι το ακρωτηριασμένο ον δεν είναι μεγαλύτερο από το άνοιγμα που δημιουργείται μεταξύ δείκτη και αντίχειρα. Ο αγρότης από το Μετεπέκ, στην ποντικοπαγίδα του οποίου βρέθηκε το παράξενο αυτό πλάσμα, γεμάτος πανικό το πήρε και το βύθισε σε θαλασσινό νερό, με αποτέλεσμα να έχει σχεδόν μουμιοποιηθεί.

«Από τις εξετάσεις που του έγιναν φάνηκε ότι ο εγκέφαλός του είναι μεγαλύτερος από αυτόν των μικρότερων πιθήκων» λέει ο παρουσιαστής, ο οποίος έσπευσε να αγοράσει το ον το 2008 έναντι 10.000 δολαρίων από τη χήρα του αγρότη που το ανακάλυψε, Μάρκο Λόπεζ. Οπως λέει, πέντε διαφορετικά εργαστήρια -τρία στο Μεξικό, ένα στην Ισπανία και ένα στον Καναδά- μελέτησαν το σπάνιο αυτό εύρημα. Ολα τα ζωντανά πλάσματα αυτής της Γης φέρουν στο DNA τους τις γενετικές πληροφορίες τους, ωστόσο στο «ον του Μεξικού» οι ειδικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κανένα από αυτά τα βιομόρια.

«Πρόκειται μάλλον για κάποιο άγννωστο είδος ζώου» υποστηρίζει αντιθέτως ο Χεσούς Χιγκέρα, ένας από τους επιστήμονες του Μεξικού που μελέτησαν το ον κάτω από το μικροσκόπιό τους. Ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν πιστεύει στις θεωρίες περί άλιεν, όμως δεν μπορεί να μην αναφέρει τον προβληματισμό του αναφορικά με το ασυνήθιστο έσω αφτί του πλάσματος, το οποίο μπόρεσε να δει καλύτερα μέσω τομογραφίας. «Θυμίζει περισσότερο ανθρώπινο αυτί, παρά αφτί ζώου» εξηγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου